تحولات منطقه

برگزاری نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران با تصمیم شورای سیاست‌گذاری این دوسالانه و با توجه به گستردگی همه‌گیری کرونا ۳ ماه به تعویق افتاد.

کرونا «نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران» را به تعویق انداخت
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از اداره کل هنرهای تجسمی، «شورای سیاستگذاری نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران» ضمن خبر تعویق سه ماهه «نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران» اعلام کرد: با توجه به گستردگی همه‌گیری بیماری کرونا که منجر به تعطیلی کلیه مکان‌های فرهنگی و هنری تا زمانی نامشخص شده از جمله این مکان‌ها خانه هنرمندان ایران است که جهت تجمیع آثار و برگزاری دوسالانه به آن نیاز بود و امکان هرگونه تجمع هر چند به صورت محدود و به تبع آن امکان هرگونه همفکری پویا به خصوص در بخش انتخاب آثار سلب شده‌است. 
شورای سیاستگذاری طی بررسی شرایط اعلام داشت: با توجه به شرایط همه‌گیری، برنامه‌ریزی‌های زمانی انجام گرفته در گذشته، در شرایط فعلی از اعتبار ساقط شده‌اند و به دلیل نامشخص بودن وضعیت پیش‌ رو، رایزنی‌های انجام گرفته در سه هفته اخیر غالباً کم نتیجه بوده است.
بر طبق  مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر تعطیلی مکان‌های فرهنگی، رعایت فاصله اجتماعی و محدودیت رفت و آمد میان شهری در عمل فراخوان تجمیع آثار انتخاب شده در بخش‌های گوناگون را  از سراسر ایران ناممکن می‌کند. 
«شورای سیاستگذاری نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران» از کلیه هنرمندان شرکت کننده در بخش سراسرنما، هیئت انتخاب و داوری بخش «سراسرنما»، کیوریتورهای بخش‌های «کیوریتوریال» و «گفت‌وگو»، پلتفرم‌های هنری مسئول تولید محتوا و سایر دوستان و همکاران برای اطمینان و همراهی‌شان تشکر می‌کند و امیدوار است در مدت زمان تعیین شده، شرایط به‌گونه‌ای پیش رود که امکان ادامه‌ این فعالیت‌های فرهنگی فراهم شود. 
اعضای، شورای سیاستگذاری نهمین دوسالانه ملی نقاشی ایران شامل فرح اصولی، امیر راد، هلنا شین دشتگل، جمال عرب‌زاده، محمدرضا فیروزه‌ای، مژگان قدوسی، معصومه مظفری، هادی مظفری، مینا نادری، غلامحسین نامی و علی ندایی است.

حدود یکسال و شش ماه بعد از اعلام رسمی همه گیری کرونا در ایران (اول اسفند ۹۸) بنا به آمارهای رسمی تاکنون حدود چهار میلیون و ۹۰ هزار نفر به این ویروس مبتلا شده و بیش از ۹۲ هزار نفر جان باخته اند.

چهار مرحله اوج بیماری طی ۱۶ ماه گذشته در اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹، تابستان ۹۹، پاییز ۹۹، فروردین و اردیبهشت و تیر ۱۴۰۰ پشت سر گذاشته شده که هر کدام با دوره‌هایی از قرنطینه، کاهش فعالیت کارمندان ادارات، تعطیلی، سالن‌های سینما، تئاتر و موزه ها و گالری‌ها همراه بوده است.

حدود دو ماه از اعلام شیب نزولی کرونا بعد از موج چهارم در بهار ۱۴۰۰ از اواخر خرداد باز هم شیب صعودی و افزایش قرمزی رنگ شهرها این بار از جنوب و جنوب غربی کشور آغاز شد و هنوز ادامه دارد.  بر اساس جدیدترین رنگ بندی مناطق کرونایی کشور، ۲۸۵ شهر قرمز، ۱۱۰ شهرستان نارنجی، ۵۳ شهرستان زرد شده و هیچ شهری دارای وضعیت آبی نیست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.